Medistus Antivirus

79 kr

Medistus Antivirus

Medistus Antivirus, från Nutrinovate, är en sugtablett. Tabletten innehåller Kistosyn 100-extrakt, vilket skapar en fysisk barriär över slemhinnorna i munnen och svalget. Syftet med denna barriär är att försvåra för virus och bakterier att få fäste.

Medistus Antivirus sugtablett med naturliga och aktiva ingredienser som ger ett förhöjt skydd mot bakterier och virus, i upp till två timmar.
Genom den skyddande barriären som skapas i mun och svalg ger tabletten dig ett extra försvar med syftet att minska risken för infektioner. Medistus är perfekt att ha till hands när du befinner dig på ställen med ökad infektionsrisk, Till exempel på resa i kollektivtrafiken, i skolan, eller befinner dig på evenemang med många besökare.

Tekniken bakom Medistus
Tabletterna har en frisk fruktsmak och innehåller en polyfenolrik sammansättning av örtextrakt, Kistosyn 100-extrakt och gummi arabicum. Dessa bildar tillsammans en barriär i munhåla och svalg. Barriären skyddar och förhindrar genomträngning av virus och bakterier i munnens slemhinnor. Därigenom skyddas kroppens celler mot vidare spridning. Den fysiska verkningsmekaniken gör att resistensutveckling inte är möjlig. Gummi arabicum lindrar även symptom som hosta/torrhosta.

Användningsområden
– Medistus skapar en skyddande film i mun och svalg.
– Fungerar förebyggande och redan vid första tecken på infektion.
– Minskar och mildrar symptom vid hosta och torrhosta.

När ska jag använda Medistus?
– När du behöver skydd mot angrepp av virus och bakterier.
– Vid behov av lindring av de första tecknen på irritation i hals.
– Vid hosta och torrhosta.

Hållbarhet, innehåll och ingredienser

Hållbarhet: Se datum på förpackningen. Förpackningsstorlek: Innehåller 10 sugtabletter.  Förvaras på torr och sval plats

Ingredienser: Aktiva substanser: gummi arabicum, Kistosyn100. Övrigt innehåll: Maltitol, sorbitol, vatten, askorbinsyra, citronsyra, arom, medellånga triglycerider (kokosnötsolja/palmkärnolja), steviaextrakt, peppamyntolja. Innehåller inte konserveringsmedel och färgämnen. Är socker-, gluten- och laktosfri.

Inga kända biverkningar eller kontraindikationer.

För att undvika interaktioner med andra läkemedel bör du ta dem i intervall om en till två timmar alternativt kontakta din läkare för råd.

Doseringsinstruktioner
När och hur länge ska du använda Medistus Antivirus?
– När det finns en ökad risk för luftburna infektionssjukdomar.
– Så snart du upptäckt irritation i halsen.
– Låt Medistustabletten smälta i munnen 3-6 gånger dagligen, förslagsvis varannan timme.
– Om sjukdomssymptomen inte lindrats, eller om de blivit värre, tex med feber, efter 2-3 dagar, bör läkare kontaktas.

Vänligen uppmärksamma:
Förvaras oåtkomligt för barn.

Se fler produkter här.

Rulla till toppen